PDA

View Full Version : Vista Update Problem



tanglefast
11-15-2008, 03:11 PM
EDIT 3: problem solved. After 2 weeks of trying to solve this problem on my own, the second i post here for additional help i am able to solve it. i deleted the Pid file again (2nd time) and reinstalled sql (3rd time) and now it works.

Had HM working on my laptop for quite some time.

About a month ago, after an windows update probably, HM stopped working.

I got this message: Failed to establish a connection to ‘127.0.0.1’

Went through your FAQs. Painstakingly did everything in the one below:

Firewall/Antivirus issues causing problems with PostgreSQL
http://www.holdemmanager.net/faq/?f=171

Now I have pretty much the same kind of error message: Failed to establish a connection to ‘127.0.0.1’

I've tried so many things. Finally I downloaded the trial for PT3. Got that to work, once that loads, if I NOW load HM, HM works. Once I close PT3, HM no longer works.

I also read this thread, where you guys ask the guy if his PW works.

http://www.holdemmanager.net/forum/showthread.php?t=4133

for some reason, my password, does not work. does knowing that help solve this problem.

i would very much appreciate any help b/c holdem manager is so much better, and i'm stuck out here in vietnam for 6 months before i can go back home to use my home computer that has xp and no problems.

you guys should also post a note for new users to disable windows update or advise them to add HM to the exceptions before this trouble happens.

thanks.

EDIT: i have also now looked at this thread: http://www.holdemmanager.net/forum/showthread.php?t=3753&page=2

and cannot start PostgresSQL in my services as Pieter suggests in the final post.

is this b/c i don't know the correct password? how did i get it right for pt3?

EDIT 2: looked at another thread where you said to go into "event viewer" and for the postgresSQL error it wrote "could not create any TCP/IP sockets.

Al1
11-15-2008, 06:06 PM
EDIT 3: problem solved. After 2 weeks of trying to solve this problem on my own, the second i post here for additional help i am able to solve it. i deleted the Pid file again (2nd time) and reinstalled sql (3rd time) and now it works.

Had HM working on my laptop for quite some time.

About a month ago, after an windows update probably, HM stopped working.

I got this message: Failed to establish a connection to 127.0.0.1

Went through your FAQs. Painstakingly did everything in the one below:

Firewall/Antivirus issues causing problems with PostgreSQL
http://www.holdemmanager.net/faq/?f=171

Now I have pretty much the same kind of error message: Failed to establish a connection to 127.0.0.1

I've tried so many things. Finally I downloaded the trial for PT3. Got that to work, once that loads, if I NOW load HM, HM works. Once I close PT3, HM no longer works.

I also read this thread, where you guys ask the guy if his PW works.

http://www.holdemmanager.net/forum/showthread.php?t=4133

for some reason, my password, does not work. does knowing that help solve this problem.

i would very much appreciate any help b/c holdem manager is so much better, and i'm stuck out here in vietnam for 6 months before i can go back home to use my home computer that has xp and no problems.

you guys should also post a note for new users to disable windows update or advise them to add HM to the exceptions before this trouble happens.

thanks.

EDIT: i have also now looked at this thread: http://www.holdemmanager.net/forum/showthread.php?t=3753&page=2

and cannot start PostgresSQL in my services as Pieter suggests in the final post.

is this b/c i don't know the correct password? how did i get it right for pt3?

EDIT 2: looked at another thread where you said to go into "event viewer" and for the postgresSQL error it wrote "could not create any TCP/IP sockets.

Is your UAC disabled?
http://208.109.95.123/faq/afmmain.aspx