PDA

View Full Version : HUD not showing up on Cake Poker



Faccio
04-02-2012, 04:59 PM
I remember reading that Cake is now allowing HUD's, I just tried & it didn't work. I config the auto import folder & setup Hero name.

Patvs
04-02-2012, 05:22 PM
Update to: http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.12.10_02Apr2012.exe

Read: http://faq.holdemmanager.com/questions/7/Cake+Poker+Setup
(ignore the statement on the FAQ on Cake not allowing a HUD)


And check is Cake is saving the handhistories.
Check if the hands are actually written to that folder.
And if HM1 imports them?

Faccio
04-02-2012, 05:46 PM
Working now, there is no option for Cake poker seating preference though.

Patvs
04-02-2012, 06:32 PM
Correct.. we still have to add that.
So the only way -for now- to have the HUD panels in the right position is to NOT use seating preferences in Cake and HM.
Just stay seated in whatever seat Cake seats you.

Faccio
04-02-2012, 06:47 PM
I changed the location & name of where cake saves the HH & also adjusted it in HEM & it stopped importing hands.

Patvs
04-02-2012, 06:55 PM
Change it back.
Re-read: http://faq.holdemmanager.com/questions/7/Cake+Poker+Setup

Turn off User Account Control: How to Disable and Turn Off UAC in Windows 7 My Digital Life (http://www.mydigitallife.info/2008/12/30/how-to-disable-and-turn-off-uac-in-windows-7/)

Faccio
04-02-2012, 07:01 PM
I'm on XP, so I do nothing about "UAC?" Since the Cake HH default location is "hidden" is says I have to go in & show hidden folders. Do I have to run w/this setting 24/7 now?

Patvs
04-02-2012, 07:28 PM
Once the folders are setup correctly, you can hide those folders again.

To unhide them: enable the option to see Hidden Files: How to see hidden files in Windows (http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial62.html)
http://rvgsoftware.fileburst.com/images/hidden.jpg


(it's somewhat similar for XP)

Faccio
04-02-2012, 08:08 PM
Do I ignore the UAC thing since i'm running XP?

LiarsDice
04-02-2012, 09:30 PM
Googled and came across this thread. Have a very similar problem and didn't want to create a new thread.

I've tried just about everything I can think of to configure HUD to work with Cake HU SNG's. I am using 2.0 software and for the life of me can't find a way to make it work.

-TableFinder recognizes the HU SNG table but the HUD doesn't show on the table
-HH folders are configured properly and found by HEM. Even re-routed auto import folders to re-feed HH's into HEM due to import issues with Cake when imported only once.
-UAC is off
-Use Win7 on 64 bit system.

Faccio
04-02-2012, 09:34 PM
I changed the default HH folder back & it's still not working.

LiarsDice
04-02-2012, 09:41 PM
Also, just tried updating to the linked update release ITT and now my HEM is not responding and won't open. :(

Faccio
04-02-2012, 09:42 PM
Also, just tried updating to the linked update release ITT and now my HEM is not responding and won't open. :(

That one is a big database update. It's gonna take a long time to load. Just give it time.

LiarsDice
04-02-2012, 10:01 PM
@ Faccio

Thanks, I was able to get it to work. Initially it had the "not responding" message for a solid 5+ minutes. Decided to reboot and it worked within 1 minute. Doubt it was my hard drive as my C: is never used to store anything other than Windows programs and its 10,000 RPM but at any rate, that did the trick if anyone runs into problems and comes across this.

Still need help with HUD though.

netsrak
04-03-2012, 04:23 AM
The hands are being imported now?
It may be necessary to use the table finder:
http://faq.holdemmanager.com/questions/60/Configuring+Table+Finder+to+Show+HUD+

Faccio
04-03-2012, 06:40 PM
I got it to work with table finder, Thanks.

Faccio
04-03-2012, 06:48 PM
Actually, the HUD showed up but it's not updating with new hands played. The table manager info/hands played stays stagnant.

Patvs
04-03-2012, 08:21 PM
Are you the hands being imported properly?
Try creating a new database: Options--> Database Management--> Connect--> Create New Database--> (set it as default)--> Start HoldemManager

LiarsDice
04-04-2012, 03:27 PM
Just to update everyone on my situation, I was able to get it working properly. That update helped for whatever reason b/c before that it didn't work with the exact configuration settings I have now.

@Faccio

I would re-import the HH's from your HEM Archive back into HEM as an auto-import option. When I did this all HH's were continuously being imported and thus added to the HUD stats. I can't speak for Cash games but this worked for SNGs.