Poker Software
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 64
  1. #1
    lux
    lux is offline
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    12

    Default HUD in rush not working v1.11.06c

    Upgraded today to latest HEM v1.11.06c. Before: hud was working in rush, After: HUD working for normal tables, but not for rush. Tablefinder complains about first importing some hands. (it does see the table, and the potsizes , win/losses). Noticed that the table manager is actually 1.11.06b after the upgrade, which is weird, expected 06c.

  2. #2
    lux
    lux is offline
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    12

    Default

    additional info:

    * cash games, rush poker every limit.
    * standard FTP install, no mods. Racetrack + 4color cards
    * live tracking and OCR are disabled


    If I can help somehow let me know. (even as coder, 30 years in the bussiness )

  3. #3
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    31,455

    Default

    Which SQL version are you using?
    Can you try creating a new database.



    I just played some RUSH cashgames with 1.11.06c but had no HUD issues. (also didn't have to use TableFinder,.. TableManager detected the tables)
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  4. #4
    lux
    lux is offline
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    12

    Default

    PostgreSQL 9.

    Created a new DB using the HEM database management. Then tried rush, but no HUD.

    Just to be clear, before upgrading to 06c, my HUD was working in rush; Unfortunally I have no idea which version it was before the upgrade. I changed nothing else, no settings in FTP and nothing in postgre or whatever.

    pgAdmin shows me 2 servers btw, 1 for v9 and 1 for v8.3. Also worth mentioning is that when I try to backup a database (my current DB and the newly created DB) HEM Backup manager gives me an error: "could not find postgreSQL installation directory". Backing up directly from pgAdmin does work.

    Hands do show up in my 'reports' and 'sessions' sections. Table manager shows everything correct.

    Let me know if I can be of further assistance.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    18

    Default

    +1

  6. #6
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    24,934

    Default

    Please reboot your computer and install the 1.11.06c update again as first thing after the reboot.

    Your ftp client must be switched to english language and installed to the default location.
    Sometimes it helps to run the FTP Client as administrator.
    Under XP the user needs to have administrator rights.
    HM->Hud options->Site options -> FTP -> Use ocr... must be disabled (unticked)
    Participate in the Alpha release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here


    HM2 FAQ -- Quick Start HM2 Guide -- Licensing -- Postgresql issues -- Top 10 Performance Tips

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3

    Default

    seems to be something serious, i have the same problem. Everything started after uptade. Is there any possibility to go back with the HM version? e.g. 1.11.05.
    By the way, I have correct setup which u put here and didn't help.

    EDIT//
    I've made test. I started with SNG and everything seemed to be fine, but then I opened a rush tournament simulteneusly. On Rush tournament HUD didn't appear but sng hud went broke (didn't update) (just have 7 hands and it last till I close my rush on demand, then I had good stats with number of hands which i played during the test.)
    Last edited by lukg; 03-26-2011 at 07:18 AM.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    18

    Default

    My set-up is ok. Rebooting and reinstalling didnt work either.

    Please upload a link to download previous versions until problem is solved.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by JSANz View Post
    My set-up is ok. Rebooting and reinstalling didnt work either.

    Please upload a link to download previous versions until problem is solved.
    +1

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by lukg View Post
    +1
    +2

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rush HUD not working
    By killsaids in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2011, 08:55 AM
  2. HUD not working in Rush, but working in regular games
    By GuisseppeFranco in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2010, 05:34 PM
  3. HUD not working with Rush FT
    By F0ld3mmm in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 07-26-2010, 02:13 PM
  4. Rush hud not working
    By byosti in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 06-23-2010, 08:15 AM
  5. Rush HUD not working, XP
    By memberasd in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2010, 07:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •