literate-perfunctory
Poker Software
Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 99
  1. #1
    HM Q.A & Testing Manager random's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    302

    Default 2.0.0.8379 Beta Release Thread - PokerStars Zoom - Updated Sep 12th

    This is a beta release for 2.0.0.8379.

    The purpose of this release is to allow users to get early access to fixes and provide feedback as it would be impossible for our internal team to cover due to the huge amount of different possible PC environments out there. We do recommend you use a new database as a precaution.

    Even though we rarely see anything that serious in these betas, and they have gone through some internal testing, they have not completed all our internal tests yet and the chances of a bug are higher than normal.

    You can manually download the build here, if you have any issues you can rollback to the last stable version here.

    IMPORTANT Zoom HUD Installation Instructions:
    On the first run, you must start the Hold'em Manager 2 HUD BEFORE you launch PokerStars. If PokerStars is open, you must close PokerStars, start the HUD and then open PokerStars before Zoom HUD will function properly. If the Zoom HUD is not displaying after doing the above, please uninstall PokerStars and re-download and install PokerStars as the PokerStars installation is more than likely corrupted and a PokerStars reinstall should resolve the issue.
    Release notes:

    Poker Sites:
    - HM-8727 - PokerStars Zoom - HUD support after changes made to Zoom tables in Stars update
    - HM-8728 - PokerStars Zoom - HUD support for EUR Zoom tables after Stars update
    - HM-6930 - PokerStars Zoom - HUD support for tables with non-English characters in their names
    - HM-8731 - PartyPoker FastForward - Resolved HUD issue if player has different account and screen names NEW!
    - HM-8723 - PKR - HUD support for new client

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9

    Default

    i have update 8370 but hud zoom non work the hand import on database but the hud nod show on table

  3. #3
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,906

    Default

    Quote Originally Posted by ciberbob View Post
    i have update 8370 but hud zoom non work the hand import on database but the hud nod show on table
    *Make sure you close Stars before updating

    Please update to the latest beta version - http://www.holdemmanager.com/downloa...ger_2_Beta.exe

    IMPORTANT Zoom Installation Instructions:
    On the first run, you must start the Hold'em Manager 2 HUD BEFORE you launch PokerStars. If PokerStars is open, you must close PokerStars, start the HUD and then open PokerStars before Zoom HUD will function properly. If the Zoom HUD is not displaying after doing the above, please uninstall PokerStars and re-download and install PokerStars as the PokerStars installation is more than likely corrupted and a PokerStars reinstall should resolve the issue.

    If you continue to have problems:

    Make sure you always start HM2 first before you open the PokerStars Client. If you closed PokerStars for any reason and did not close HM2 please close them both and start HM2 before you stars PokerStars again.

    Please check all of the steps on this FAQ - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rs+Zoom+Tables

    If you continue to have problems please send the requested files/screenshots as instructed at the end of the FAQ in the link above.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9

    Default

    yes but not work

  5. #5
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,906

    Default

    Quote Originally Posted by ciberbob View Post
    yes but not work
    Then you need to send us the files/logs requested at the end of the zoom faq. Are you using any graphics mods? One of our remote support techs just discovered they can prevent stars from updating/reinstalling properly.

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Use the tool in the following link to send a HUD Report - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Reporting+Tool
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your log.txt file with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue, if all the information is not included we will need to email you again to request it.

    Please zip and email the requested files to hm2support@holdemmanager.com and if there is a forum thread with additional information please link to this thread and let us know your forum name if there are several people in the thread.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    10

    Default

    It's not working on stars.it

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    10

    Default

    any plans on fixing it?

  8. #8
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,906

    Default

    If it is not working we need you to email the logs/files requested above.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by noit View Post
    It's not working on stars.it


    also not working for me as of today. Are you guys sure this isnt a new issue?

  10. #10
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,906

    Default

    Quote Originally Posted by GarethChantler View Post
    also not working for me as of today. Are you guys sure this isnt a new issue?
    We can't be sure if you don't send in the files/logs requested above as we don't have any employees in Italy.

Page 1 of 10 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 66
    Last Post: 11-04-2014, 10:06 AM
  2. Replies: 40
    Last Post: 09-30-2014, 01:18 PM
  3. Replies: 68
    Last Post: 08-28-2014, 08:51 PM
  4. Replies: 217
    Last Post: 08-14-2014, 08:02 PM
  5. Replies: 31
    Last Post: 10-28-2009, 02:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •