literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 2 of 2

Thread: HUD SEttings

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    90

    Default HUD SEttings

    Ich kann live tracking und Pott Odds nicht bei Pokerstars einstellen .
    Ipoker geht ..
    Pokerstars sind die "Kästchen" ausgegraut und damit unanklickbar (same Party).

    Warum ?
    Normal ?

    Danke

    MfG LG

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,411

    Default

    Das liegt an den neuen Pokerstars Regularien. Seit einigen Monaten sind solche Features auf Stars nicht mehr erlaubt und wurden daher deaktiviert.

Similar Threads

  1. Migrate HM2 settings and HUD settings
    By TheFortifier in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2015, 07:47 AM
  2. HUD settings
    By endys in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2014, 10:42 AM
  3. HUD Settings
    By szulerPL in forum Share your HM2 HUD Configurations
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2013, 06:10 PM
  4. HUD Settings
    By johncc in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2011, 05:20 PM
  5. Copying HEM Settings (not entire DB - just settings) to a new PC?
    By Talking Poker in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2010, 10:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •