Poker Software
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    339

    Default W$ last 5, 10 , 15 mins stats

    I know this has been mentioned before but i can't see anything recent.

    My Won $ last 5, 10, 15 min stat has not functioned for quite some time. Is this working for anyone else yet?

  2. #2
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    32,792
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    339

    Default

    Tried and failed unfortunately.

  4. #4
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    32,792

    Default

    Can you post a screenshot of the error.
    According to HM-3781 is should already be fixed.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17

    Default

    I have had the same problem for a long time now. Just tried updating to the beta mentioned in this thread and no change. I tried resetting my hand importing site time adjustments to the defaults, and that didn't change a thing. I tried manually setting the site time adjustment to 0 to see if that was the issue (the local time on my machine and the site time are 12 hours different so I suspect the $won in the last 5, 10, 15 minutes just works out to zero because the code is comparing my machine's local time with the handhistory time somewhere).

    Here's a screen shot of a short session I just did to reproduce the problem - the pop-up is for me, and I lost 0.25 during the orbit so the last 5, 10, 15 minute loss should also be $0.25, but instead it is blank. This same error happens for every player.huderror.png

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    339

    Default

    I could do if it was necessary - but i am just not getting any stats dude there is no error. I have reset the default popups too and entered the stat into my own popup.

    PS. Mine looks the same as Jani's. Thanks Jani for taking the time to post that.

  7. #7
    Former HM Support DogNamedBluff's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5,598

    Default

    This is a known issue and it has been documented in detail and provided to the developers to resolve. While I do not have a specific date for when this issue will be resolved, we are putting out updates regularly.

    The assigned internal ticket # on this issue is hm-3320. We will often release builds on a limited basis, only in the forums for a few days first, so please check back on this thread http://forums.holdemmanager.com/hm2-releases/ for that ticket #.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-10-2011, 01:28 AM
  2. ongame tables stop opening after about 10 mins of play
    By Partylurker in forum Manager General
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-2011, 03:56 AM
  3. Hem stops importing after 15-20 mins
    By BudBundy in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2010, 09:43 AM
  4. Winnings - Won X mins
    By AJG in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2009, 09:23 AM
  5. hud closing down every 5 mins
    By clarkatroid in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2009, 07:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •